love letterz..

To all my beloved readers, mohon tegur dan komen andai ada yang tidak kena dengan penulisan saya, mohon juga komen membina untuk meningkatkan mutu penulisan...

**Segala copy paste karya-karya di dalam blog ini adalah di larang, segalanya adalah hak terpelihara perahan otak saya. Terima kasih.

muah2 utk semua. Terima kasih atas sokongan!

yang benar dan tak tipu:
Adah Firaisaa

Saturday, 10 September 2011

ha..berkenalan sudut yg paaaling aku suker tau..

ha..ni lah sudut fveret aku..tau knaper? kt cni la novel2 aku letak..pastu sbelah jer ngn katil aku..hehehhehe...n aku suke dye punyer shape..menarik...harga xmahal pun.. rm49.90 jer..aku beli kt hypermarket...PANTAI TIMUR...kt pengkalan Chepa tuh ha..hehehehehe... balik umah pasang aediri..kah5..kngn mmg xleh lupe r...huhuhuhul.... oke..ni aku letak pic..kah5..lawak un ader..

ha...ni lah bnda yg paling aku ske..hehehee

2 comments:

  1. pe y lwk adah oii ... cer cte ... =='

    ReplyDelete
  2. lawak la..hehehehehhee....ader ke knalkan almari..muahahahahaha

    ReplyDelete