love letterz..

To all my beloved readers, mohon tegur dan komen andai ada yang tidak kena dengan penulisan saya, mohon juga komen membina untuk meningkatkan mutu penulisan...

**Segala copy paste karya-karya di dalam blog ini adalah di larang, segalanya adalah hak terpelihara perahan otak saya. Terima kasih.

muah2 utk semua. Terima kasih atas sokongan!

yang benar dan tak tipu:
Adah Firaisaa

Thursday, 22 September 2011

bahaya untuk perempuan???

semua yg aku kumpul ni adalah benar dr beberapa bidan yg pernah aku berurusan dgn diorg..seperti:
arwah Mok Yoh
Mok su Mek
KakJ Jah tukg Urut
Kak yah tukang Urut
Cik Embung
Mek Ngurut 
n someof the docteeeer la..yg aku igt Dr. Ramzi...n dokte2 lain..lupa nama da..hehehee

okeh..begini sbnrnyer..
las dah nk bebel panjg2..bkn korg rajin nk baca...muahahahhaah
aku ni..kire k gtau kesan ais pada manusia yg bernama wanita lah i..
aku pun ske mnum ais jgk..
tp dlm proses pantg..hahahhaa
tp mmg betul nk ckp..
payah betul nk lupakan air yg berais nih..
sodaaaaaap!!!
lg2 lau time kmarau..panas tuh..
mmg tekak ni just reti seru...AiS!!! aIS!!!
kan2??
tp......perempua....bersabarlah..ni kesan2 nye..

  • ais hanya menambahkan gas dlm bdn anda..sekaligus menjadi anda payah nk kurus....mudah utk gemuk
  • ais jgk menjadikan rahim anda bengkak...akan bawa masalah time nk "projek ngn laki.." (muahahah)
  • ais jgk..akan menjadikan urat saraf mudah tersumbat..tu time bgun tido slalu sakit pinggang (ade kne mngena ker ni??)
  • ais jugak buat bdan mudah jd kembang & tulang jd mudah berasa sakit & bisa
  • ais jadikan kulit pempuan nih xgebu..kering..kasar...sbb kelembapan asal kulit tpaksa cover nk elokkan suhu badan...(sbb sejuk coz korg telan ais td..heheheh)
  • ais buat perut pempuan mudah buncit..cmne nk pkai bju lawa2..slim mcm model tuh..hehehehehe

so...pempuan2...lg satu lau nk jrgkan anak.....kurgkan pengamblan ais oke..sbb ais membuat rahim anda bengkak..n strusnya mmpercepatkan proses penempelan..ehehhehe..lau nk MERANCANG...KURGKAN AIS.
hehehehehehe

No comments:

Post a Comment