Thursday, 12 March 2015

cik adah bakal jadi puan adah.


salam sejahtera smua pembaca2 blog berhabuk milik adah firaisaa. maaf... line internet yang sekejap ada sekejap tak ada membantut nafsu update blog. hehehehe... yang hanya berkesempatan adalah update di laman muka buku dan juga intagram sahaja. 
hari ini.. 12.3.2015... 
lagi dua hari aku bakal dinikahkan dengan jejaka pilihanku.
14.3.2015 adalah tarikh keramat yang mana mengubahku menjadi seorang yang lain, merubah statusku, menambah juga tanggungjawab dalam kehidupan ku.
sudah besar rupanya aku ni. hahahahh
maaflah.. aku tak boleh nak terima kenyataan yang aku ni dah tua. still rasa budak2 happening gitu. hehehehe.. 

to my dear husband to be.. 
get ready to share your life with me.. harap segalanya berjalan dengan lancar.. setia untuk ada dengan saya tak kira apa juga yang berlaku. buktika yang awak boleh jadi sesetia hero2 novel yang selalu saya duk usung tu. wakakakakaka..

sebenarnya.. agak sayu rasa. bukan tak nak kawin.. bukan.. cuma rasa sayu sebab dah tak sebebas macam dulu. dah tak boleh nak balik rumah kita sesuka hati. kita kena fokus pada keluarga sendiri pula... and sbnrnya banyak benda lagi dalam kepala ni. banyak benda yan duk berlegar2 sampai kadang2 rasa nak je pergi jauh2 dan lepaskan perlahan2. tapi diri ni kena akurlah. setiap orang merasai fasa ini.. hati kena kuat.. sebab masa inilah setan2 duk menghasut untuk tak berkahwin... 

insyaAllah.. dear readers.. doakanlah yang terbaik buat ku.. 
semoga adah dan suami akan sentiasa berkekalan dan sabar dalam menempuhi dugaa hidup berumahtangga.
amin.




love letterz..

To all my beloved readers, mohon tegur dan komen andai ada yang tidak kena dengan penulisan saya, mohon juga komen membina untuk meningkatkan mutu penulisan...

**Segala copy paste karya-karya di dalam blog ini adalah di larang, segalanya adalah hak terpelihara perahan otak saya. Terima kasih.

muah2 utk semua. Terima kasih atas sokongan!

yang benar dan tak tipu:
Adah Firaisaa