Tuesday, 17 February 2015

Cinta Hatiku Encik Naga (Abang naga akhirnya jadi realiti)

Assalamualaikum!

ya Allah... bersawangnya blog adah ni.... hahhahaha... mintak maaflah.. semuaya berlaku dengan pantas. tak sempat adah nak kejar tau! 

Alhamdulillah... anak pertama hasil hobi menulis ni akhirnya dah keluar versi cetak.. siapa sangka kan? dulu angan-angan je sebelum kahwin nak ada novel dulu..and now... terima kasih Allah.. dah kabulkan permintaan ku.. 

terima kasih juga buat anaasa publication sebab sud terima naskah ini. 



ini dia!! abang naga perot boyot! hahhahahahha... 

boldeh dapatkan naskah ini dengan penerbitan Anaasa ya? harga ada diskaun lagi dari harga di buku. hehehe.. 

okaylah . nak sambung kerja!!

pssst! now adah tengah praktikal sebenarnya. maaf puan penyelia.. adah curi2 update entri. hehehehehe.. 

love letterz..

To all my beloved readers, mohon tegur dan komen andai ada yang tidak kena dengan penulisan saya, mohon juga komen membina untuk meningkatkan mutu penulisan...

**Segala copy paste karya-karya di dalam blog ini adalah di larang, segalanya adalah hak terpelihara perahan otak saya. Terima kasih.

muah2 utk semua. Terima kasih atas sokongan!

yang benar dan tak tipu:
Adah Firaisaa