love letterz..

To all my beloved readers, mohon tegur dan komen andai ada yang tidak kena dengan penulisan saya, mohon juga komen membina untuk meningkatkan mutu penulisan...

**Segala copy paste karya-karya di dalam blog ini adalah di larang, segalanya adalah hak terpelihara perahan otak saya. Terima kasih.

muah2 utk semua. Terima kasih atas sokongan!

yang benar dan tak tipu:
Adah Firaisaa

Wednesday, 24 July 2013

Gallery CPCN

hi!! entri ni untuk suka2 jer.. biasalah.. dunia khayalan. hahaha.. 
1. SUMBER GAMBAR2 INI ADALAH "GOOGLE". tenkiu pak cik google.
 (kalau ad gambar korang punye dlm ni, please bg tau eah.)
2. enj0y dan selamat berimaginasi. hihihihi.. 






 okay. first, ini adalah bilik Marha dekat penthouse dia. comel x? cun gile kan??? hehehehheh.... kalaulah adah dapat bilik mcm ni, jgn panggil la yer.  tak dengar dah.. hehehehe... sibuk duk bergolek-golek atas katil, lepastu tengok tv atas buai tu... ooh! heaven!!






ha!! ini pulak bangunan kondo yang Marha duduk. kolam renang ni kat tingkat 10. rumah marha tingkat 22. hehehehe... blok c tu dekat sebelah bgunan hotel Grand Riverview okay.


ini pulak tempat yang Risya dan Marha berjumpa kali pertama, bkn main seronok sampai maghrib baru balik. hehehhe... tempat ini jugalah termeterainya ikatan seorang kaka dan adik terjalin... sobs.. sobs... sedih...


 this one is dapur rumah Marha, ala2 bar gitu. syomelnyeee...... hehehhehe.... kalaulah adah dapat kan?



ha... yang ini pula ruang tamu penthouse Marha. cun tak? kan dah cakap.. sofanya warna merah. Berani!


ingat lagi tak? mula2 Harraz dan Marha berjumpa? kat sinilah... pang! pecah kristal. hehehhe...

ni replika kapal tu. memang susah nak dapat, dahla mahal. kalau adah memang botak nak beli ni. hehehhehe 

ni TRW yg Marha suka sgt tu, tp time ni mat yo ada lagi la. hahahahahahaha...

ni kat KFC di KB Mall. yang mana pertemuan kali kedua berlaku. hehehe... eksiden berlanggor tu. yang Alif kecik langgar pak cik NAGA. hehehhehe.. 

okay. apa yang saya bayangkan, inilah rumah keluarga Harraz. ataupun rumah Datuk Haidar dan Datin Raudhah.  jgn marah.... sebenarnya ni rumah siapa ya? kalau ada yang tahu please inform me okay! serius cantik!!

ni Dining room, yang mana kejadian ayam terbang berlaku. 
(ABAIKAN GAMBAR KURANG COMEL TU EAH, SORRY)


ni pulak bilik dan juga bilik pakaian Harraz. nampak tak betapa cerewetnya seorang lelaki bernama Harraz? 


 yang pink bagai ni, biasalah.. anak perempuan sorang, si Risyalah, siapa lagi. hhehhe.... bak kata Harraz "malanglah lelaki dapat Risya. bilik PINK!"

ni kolam belakang rumah yangg Risya berendam tu. and masa ni Harraz jadi naga sebab Marha sulam baju dia. 



yang dua ni Hospital Perdana. Marha di bawa ke hospital ni lah masa tak sedarkan diri tu.

cantik kan? inilah bilik yang Marha duduk selepas dia tahu dia disantau dan keluarga Harraz sudi menjaga dan menolong dia. damainya...... lat sofa tu lah dia memangis sebab terharu dengan keprihatinan Datin Raudhah.






1 comment:

  1. Omo! Siap gambarkan semua ni... perh! Memang terbaik la u laling. Tapi kita kan, suke la dgn bilik tidur marha yg last tu... bestnye kalo tu bilik kita. hahaha.... *berangan! berangan!*

    ReplyDelete