love letterz..

To all my beloved readers, mohon tegur dan komen andai ada yang tidak kena dengan penulisan saya, mohon juga komen membina untuk meningkatkan mutu penulisan...

**Segala copy paste karya-karya di dalam blog ini adalah di larang, segalanya adalah hak terpelihara perahan otak saya. Terima kasih.

muah2 utk semua. Terima kasih atas sokongan!

yang benar dan tak tipu:
Adah Firaisaa

Thursday, 9 December 2010

lagi2 kenangan dari RAUDHAH ISMAIL

assalamualaikum...
ha.. kali ini aq bawakkan satu lagi nota dari my best fren
ngengenge...
mmg rindu giler kt dyer...
so..
bilaa aq terbaca nita dye nih...
tringat pulok kt readers kt blogger..
nk share lah asenyer..
mmg ntah pape..
p aq ske sgt bce
wt aq gelak sorg2..
so..
korang pom di jemput untuk menggelakkan diri anda yer..
heheh...;
k..
sekian terima kasih

dari raudhah..
ak ad benda nk habaq kt korg
Hai semua, bertemu kembali dalam rancangan, sape kawin dulu
huhu, hari ini sy akn membincangkn topik "langkah bendul bukan lurus bendul"
hahha, pastinya lelaki lurus bendul menjadi idaman pada gadis2 seperti kamu semua ya,,, terutama adah, bihah, yus, inas, ana,mira,yana, n semua gadis di tekche kecuali raudhah ye,hohoho, jgn marah nt kau kawin dulu!!!
topik ini bg sy sgt menarik ye, sebab saya akn jd kaya raya mengalahkn mami jarum,,,,xkisahla jarum peniti ke, jejarum ke pape jarum lah,,, persoalan yg ada di kpala kamu saat ini pasti nya kenapa saya akn jd kaya raya??? betul x tekaan saya,, huhuhu,, biasalah sy amat bijak membaca persoalan d kpala dn otak korg tu huhu,, jawapannya sgt mudah,
kalo berhajat kawin dulu sebelum sy kawen,,, mudah saje ,, cume sediakn
1)tali pinggang emas
2)emas 916 ye
3)ketebalan emas hanya 1 inci
4)tebuk 7 lbang je tau kt tali pinggang tuh,, jgn lebey2
5)pastikan pnjang 30, takot ak gemuk nt x ley paki pulak tli pinggang tu
 hahah, mudah kn,, owh terlupe, pastikn korg byr bis cash dlu bru bg kt ak ye, hahhaha
biar saya jelaskn maksud langkah bendul ni,,, langkah bendul ni bermaksud kite melangkah bendul,,  haha, kalo jumpe org name bendul ke kayu  bendul ke, kucing nama bendul ke, n then kite langkah, tu la langkah bendul ,, hahha
atau lebeh tepat kate org yg x muda n sedar dri dah tua,, langkah bendul ala2 cam si adik perempuan kawen dahulu sebelum kakak nye, hahaha, tu la langkah bendul, so sekarang korg sume adik2 ak, klo korg kawen dahulu sbelum sy, korg langkah bendul la namanya,,
 hahha, ad 1 pengumuman penting,, hanya yus terselamat dr bg ak tli pinggang emas ni,, sebb dia tua dr ak, jd ak berharap n berdoa siang malam semoga dia kawen dulu sebelum ak, haahha

namun segala cerita diatas x ad kene mengena dgn ape yg ak nak habaq kt korg,, I MISS U ALL,,, tu je


p/s: bnda nk gtau skit jer.. p crita.. adoooh... berjela...

No comments:

Post a Comment