love letterz..

To all my beloved readers, mohon tegur dan komen andai ada yang tidak kena dengan penulisan saya, mohon juga komen membina untuk meningkatkan mutu penulisan...

**Segala copy paste karya-karya di dalam blog ini adalah di larang, segalanya adalah hak terpelihara perahan otak saya. Terima kasih.

muah2 utk semua. Terima kasih atas sokongan!

yang benar dan tak tipu:
Adah Firaisaa

Saturday, 19 May 2012

Gafie Baru!!


hyep!! ni kite nk tunjuk ni.. gewe sy beli teddy bear beeesar punye.. ni sbb dye nk tinggal kite.,. dye nk g study kt KLMU.... amik degree...huwaa!!!! kene tinggal..... herm..kene berkorban demi masa depan la..ape pun ni aku namakan GAFIE sbb bulu dye sama colour dgn kucing aku yg mati dlu...nama dye gafie jgk..kira pengganti lah..ohohoh... oke.. ni aku beli kt Rantau Panjang...mjuarh jer.. pegi dgn tok we n my B la....hee.... sonok!!! 20 tahun hidup di dunia ni.. first time pegi Rantau Panjang! hahhaha....
siaaan....











No comments:

Post a Comment